.Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας

Μετά από την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός τη βρήκε από κάποιον πρώην ερυθρόλευκο. Ο Ρενάλντας Σεϊμπούτις με καλάθι 5,5’’ πριν το τέλος της παράτασης χάρισε στη Λιέτουβος Ρίτας τη νίκη με 84-83 στο Βίλνιους. Πολλές αδυναμίες, ειδικά στην άμυνα, από τους εμφανώς ανέτοιμους «πράσινους», που λίγο έλειψε να πάρουν ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο με τα κρίσιμα καλάθια του Διαμαντίδη και του Γκιστ.

«Ζεστή» επίθεση, κακή άμυνα

Διαμαντίδης, Παππάς, Ματσιούλις, Γκιστ και Λάσμε ήταν η πρώτη πεντάδα του Αργύρη Πεδουλάκη. Όσο αποτελεσματικοί ήταν οι «πράσινοι» στην επίθεση, τόσο ευάλωτοι ήταν στην άμυνα. Παρά το καλό ξεκίνημα του Γκιστ, οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστή τον Κουκ ξέφυγαν αρχικά με 13-9 κι εν συνεχεία με 17-11. 

Ούκιτς και Μαυροκεφαλίδης μόνο ανέτοιμοι όπως το ντέρμπι της Δευτέρας δεν παρουσιάστηκαν ερχόμενοι από τον πάγκο και πετυχαίνοντας από τέσσερις πόντους έκαστος οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε ένα σερί 8-0 και το προσπέρασμα (17-19), για να λήξει το πρώτο δεκάλεπτο σε απόλυτη ισορροπία μεταξύ δύο ομάδων που έπαιρναν σχεδόν άριστα στην επίθεση και… μηδέν στην άμυνα (25-25).

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.