.Οι χοροί καλά κρατούν…ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Διήμερο Παραδοσιακών Χορών οργάνωσε με ιδαίτερη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου το Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 και ώρα 21:00, στο Πάρκο Γουδή, με ελεύθερη είσοδο.
Τα τμήματα του Εργαστηρίου Παραδοσιακών Χορών του N.Π. του Δήμου μας  ταξίδεψαν μουσικοχορευτικά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.
Το Σάββατο 15 Ιουνίου παρουσιάστηκαν χοροί από την Κρήτη έως τη Θράκη, με τη συμμετοχή του «Θιάσου Σκιών Ηλία Καρελά», σε ένα πρόγραμμα με τίτλο «Κόκκινη κλωστή δεμένη, στις σκιές μας τυλιγμένη, δωσ’ της κλώτσο να γυρίσει, Καραγκιόζης να λαλήσει…».
Την Κυριακή 16 Ιουνίου παρουσιάστηκαν χοροί από την Ελλάδα καθώς και από περιοχές εκτός Ελλάδος, που άνθισε ο Ελληνισμός. Από τα Μέγαρα, τη Νάξο, την Κοζάνη, τη Θράκη, τη Ρόδο και την Ικαρία έως την Καππαδοκία και την Ανατολική Ρωμυλία. 
Η εκδήλωση της Κυριακής είχε τίτλο «Αραδιαστείτε στου χουρό, να ακούσετε τραγούδια…» και έδωσε το έναυσμα για ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι που δε γνωρίζει χρόνο και σύνορα.
Ο Δήμαρχος Ζωγράφου, κος Κωνσταντίνος Καλλίρης, αφού συνεχάρει τους χορευτές και τους δασκάλους τους, για την εξαιρετική δουλειά που παρουσίασαν, σχολίασε ότι «τα επιμορφωτικά τμήματα, με το υψηλό τους επίπεδο, είναι η θετική εικόνα του Δήμου μας» και δεσμεύτηκε να στηρίξει τη δουλειά τους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζωγράφου, κ. Κων. Καλλίρης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ., ο Πρόεδρος του Ν.Π. του Δήμου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.