.Ιω. Στουρνάρας: Έχουμε βγει από τα χειρότερα


"Έχουμε βγει από τα χειρότερα" εκτιμά ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και υποστηρίζει ότι πρωτογενές πλεόνασμα θα μπορούσε να επιτευχθεί ήδη από το τρέχον έτος. 

Επισημαίνει ωστόσο ότι "έχουμε ακόμη μακρύ δρόμο μπροστά μας", και αναδεικνύει την πολιτική σταθερότητα, ως σημαντική παράμετρο, προκειμένου να επιστρέψει η χώρα στην ανάπτυξη ενώ  αναφέρει ότι από την κρίση έχουν ωφεληθεί οι χώρες με τρία Α.

Σε συνέντευξη που παραχωρεί στην γερμανική εφημερίδα "Frankfurter Allgemeine Zeitung", ο κ. Στουρνάρας εκφράζει την ικανοποίησή του, για την πρόσφατη ψήφιση πακέτου μέτρων, από την Βουλή και τονίζει ότι υπάρχει καλό πολιτικό κλίμα, ενώ οι κυβερνητικοί εταίροι διευκολύνουν το έργο του, καθώς δεν εγείρουν παράλογες απαιτήσεις.  

Ερωτώμενος δε για την κατάσταση στην ελληνική κοινωνία, δηλώνει ότι έχει γίνει πιο ήρεμη και ότι "σε καμμία περίπτωση δεν βρισκόμαστε κοντά σε κοινωνική έκρηξη". 

Αναγνωρίζει, ωστόσο, ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, "διότι οι μισθοί έχουν μειωθεί κατά πολύ και οι φόροι έχουν αυξηθεί επίσης πολύ" και προσθέτει ότι η αύξηση της ανταγωνιστικότητας δεν έχει ακόμη επηρεάσει θετικά την απασχόληση. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.