.Ευ. Βενιζέλος: Η Ελλάδα είναι σε δρόμο σταθερότητας


Να στείλουν με τη στάση τους καθαρό μήνυμα στήριξης προς την Ελλάδα, ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής της χώρας, αναφορικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις που περιστρέφονται γύρω από τις συζητήσεις με την τρόικα.

 Ειδικότερα, αναφερόμενος στον τρόπο που σχολιάστηκε από ορισμένους η χτεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με την τρόικα, με αναφορές περί «γκρίζου καπνού», ο κ. Βενιζέλος σημείωσε πως «πρέπει να είναι σαφές ότι το μήνυμα που στέλνουμε όλοι, και η Ελλάδα και οι θεσμικοί μας εταίροι στις αγορές, είναι μήνυμα σταθερότητας και ασφάλειας». 

«Αν ανακυκλωθεί η συζήτηση που υπήρχε έως τον Νοέμβριο» είπε ο κ. Βενιζέλος, θα είναι «εξαιρετικά βλαπτικό», όχι μόνο για την Ελλάδα και άλλες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, «αλλά για τον σκληρό πυρήνα της ΕΕ και της ευρωζώνης».

 Συνεπώς, τόνισε ότι «έχει πολύ μεγάλη σημασία να καταστεί σαφές ότι η Ελλάδα είναι σε δρόμο σταθερότητας, ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και έχει την καθαρή στήριξη των εταίρων της σε αυτό». 

Σημείωσε, επίσης, ότι αν αυτό είναι το μισό μήνυμα, «ολόκληρο το μήνυμα μπορεί να σταλεί, όταν έχουμε την πλήρη και απρόσκοπτη εκταμίευση των δόσεων».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.