.Ευ. Βενιζέλος: Το Συνέδριο έλαβε αποφάσεις δημοκρατικής ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας


«Το Συντακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, απεδείχθη ότι ήταν πράγματι ένα εθνικό πολιτικό γεγονός. Έλαβε αποφάσεις δημοκρατικής ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας», δήλωσε ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος για την εκλογή των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, στο 9ο-Συντακτικό Συνέδριο του Κινήματος.   

Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι τα μηνύματα που στέλνει το ΠΑΣΟΚ από το συνέδριο «είναι πάρα πολύ καθαρά». Σημείωσε ειδικότερα ότι η εισήγησή του, «που έγινε ομόφωνα δεκτή», 

«καθορίζει την πορεία μας για το μέλλον, σε σχέση με τη διακυβέρνηση του τόπου, το πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, την πρόταση για τη συγκρότηση της μεγάλης Κεντροαριστεράς, το μέτωπο των δυνάμεων του συνταγματικού τόξου κατά του ναζισμού».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι όλα αυτά, δεν αφορούν μόνο την Ελλάδα, αλλά αφορούν και τους ευρωπαϊκούς συσχετισμούς «που πρέπει να γίνουν πιο προοδευτικοί, που πρέπει να μιλήσουν ξανά στην καρδιά κάθε πολίτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ζώνης του ευρώ».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.