.Άδοξος κυπελλούχος ο ΠΑΟ


Κυπελλούχος Ελλάδας στο μπάσκετ στέφθηκε ο Παναθηναϊκός νικώντας τον Ολυμπιακό με 81-78. Ωστόσο, η νίκη των «πρασίνων» πέρασε σε δεύτερη μοίρα, εξαιτίας των σοβαρών επεισοδίων που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα για τουλάχιστον μία ώρα και την εκκένωση του γηπέδου.

Το «τριφύλλι» έφτασε την διαφορά ακόμα και στους 17 πόντους και έδειχνε ότι θα «καθάρισε» άνετα το ματς. Όμως ο πρωταθλητής Ευρώπης, Ολυμπιακός, επέστρεψε στο παιχνίδι
Το έκανε ντέρμπι που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ αλλά εκεί ο Σπανούλης αστόχησε και έτσι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην Ελλάδα, βάφτηκε πράσινος, έστω και αν το έκαναν μπροστά μόνο σε επίσημους και δημοσιογράφους αφού το γήπεδο εκκενώθηκε.

Το «τριφύλλι» έφτασε την διαφορά ακόμα και στους 17 πόντους και έδειχνε ότι θα «καθάρισε» άνετα το ματς. Όμως ο πρωταθλητής Ευρώπης, Ολυμπιακός, επέστρεψε στο παιχνίδι. 
Το έκανε ντέρμπι που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ αλλά εκεί ο Σπανούλης αστόχησε και έτσι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην Ελλάδα, βάφτηκε πράσινος.

Εκπληκτική εμφάνιση από τον Δημήτρη Διαμαντίδη (19 π) αλλά και τον Ρόκο Λένι Ούκιτς που πέτυχε πολύ κρίσιμα καλάθια για την ομάδα του. Εξαιρετικός ο Άντιτς από τους «ερυθρόλευκους», πήγε να πάρει… μόνος του το ματς στο τέταρτο δεκάλεπτο.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.