.Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-2,Βέροια-Αστέρας Τρίπολης 1-2 και Λεβαδειακός-Ατρόμητος 0-0


 Νικηφόρα πέρασε ο Ολυμπιακός από τα Πηγάδια, επικρατώντας 2-0 της Ξάνθης στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Μασάντο στο 29΄ και ο Τζιμπούρ στο 68΄ ήταν οι σκόρερ των «ερυθρολεύκων», που αποσπάστηκαν 16 βαθμούς στην κορυφή της κατάταξης και έβαλαν τέλος στο σερί τριών νικών των «ακριτών».
   
Με γκολ του Λέντσε στο δεύτερο γκολ των καθυστερήσεων, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε στη Βέροια 2-1 της τοπικής ομάδας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι Αρκάδες είχαν προηγηθεί στο 43΄ με τον Ράγιος, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά στο 75΄ με τον Ορέστες.

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση Λεβαδειακός-Ατρόμητος της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Λιβαδειάς λόγω της βροχόπτωσης και καμία δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της, την επιστροφή δηλαδή στα θετικά αποτελέσματα.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.