.Ο Δ. Παπαδημούλης για έξαρση βίας, στάση ΝΔ και δηλώσεις Μ. Γλέζου


«Όταν είναι δεδομένη, ομόθυμη και απόλυτη, η καταδίκη της τυφλής βίας που κλιμακώνεται με καλάσνικοφ, το να προσπαθούν ορισμένοι με μια άθλια πρακτική να φορτώσουν τα καλάσνικοφ - για να υπηρετήσουν τις δικές τους σκοπιμότητες-στην αξιωματική αντιπολίτευση, νομίζω ότι παίζoυν το παιχνίδι της βίας και όσων βρίσκονται από πίσω» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης στο «Πρώτο Πρόγραμμα» της ΕΡΑ, αναφερόμενος στις επικρίσεις της κυβέρνησης για τη στάση του κόμματός του.

Ο Δ. Παπαδημούλης συνέχισε λέγοντας ότι «και για το ποιοι βρίσκονται από πίσω, σας λέω είτε είναι ακραίοι - μια νέα γενιά τρομοκρατίας- είτε είναι παρακρατικοί, βαλτοί, την ίδια ζημιά κάνουν και γι' αυτό ζητώ να συλληφθούν. 
Πιστεύω, ότι αντί να κοκορεύεται ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, επιτιθέμενος στο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, θα πρέπει να δει τις ευθύνες του, για την τρύπια φύλαξη των γραφείων της ΝΔ».

Σε ό, τι αφορά τις αναφορές του Μανώλη Γλέζου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Ο κ. Γλέζος με το κύρος του και την εμπειρία του, είπε μια ολοφάνερη αλήθεια. 

Από τέτοιες εξελίξεις, δεν κερδίζει ούτε ο τόπος, ούτε η Αριστερά και για αυτό έθεσε ως σενάριο και νομίζω ότι κακώς αποκλείεται από όσους αποκλείεται, αυτό να είναι και από παρακρατικές δυνάμεις».
Επιτέθηκε δε στην ΝΔ γιατί στοχοποιεί το ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας:

«Φοβάμαι ότι κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι στη κυβέρνηση και ιδιαίτερα στην ΝΔ, θεωρούν ότι στοχοποιώντας το ΣΥΡΙΖΑ για τα καλάσνικοφ, θα διευκολυνθούν να μείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία, να σκεπάσουν τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, τις αυξήσεις στη ΔΕΗ, το σκάνδαλο Λαγκάρντ, την ανεργία, την ύφεση. 
Ο κόσμος έχει ξυπνήσει και δεν μασάει από αυτά. Επομένως, πρέπει να σκεφτούμε να μην κάνουμε ζημιά και στη δημοκρατία ακόμη μεγαλύτερη και στην οικονομία».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.