.Εμπρηστικές επιθέσεις σε γραφεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ


Εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και σε ΑΤΜ υποκαταστημάτων της Eurobank στην Καισαριανή.
'Αγνωστοι τοποθέτησαν μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό έξω από τα γραφεία της N.Δ στην Αργυρούπολη, όπου από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές φθορές.

Λίγο αργότερα στη Γλυφάδα άγνωστοι πέταξαν μολότωφ στα γραφεία της Ν.Δ προκαλώντας επίσης μικροζημιές, ενώ λίγο μετά τις 4, γκαζάκι εξερράγη έξω από τα γραφεία της Ν.Δ στην Κυψέλη προκαλώντας και εκεί μικφορθορές.
Τέλος, στην Γλυφάδα πριν τις 5 τα ξημερώματα άγνωστοι εκσφενδόνισαν τούβλα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη συμβολή των οδών Ιθώμης και Μορέως.

Νωρίτερα σημειώθηκαν εμπρηστικές υποθέσεις σε ΑΤΜ δύο υποκαταστημάτων της τράπεζας Εurobank στην οδό Κλαζομενών 22 και στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Παιωνίου, στην Καισαριανή.
Ανακοίνωση για τις εμπρηστικές επιθέσεις στα γραφεία της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε νωρίτερα από τη Νέα Δημοκρατία.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Οι εμπρηστικές επιθέσεις σε τοπικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και άλλων κομμάτων, στρέφονται ευθέως εναντίον της ίδιας της Δημοκρατίας και της πολιτικής ομαλότητας.

Ας ξέρουν οι νυχτοβάτες ότι δεν φοβίζουν και δεν τρομοκρατούν κανέναν.
Καταδικάζονται από όλους τους Έλληνες. Καθολική πρέπει να είναι η καταδίκη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν το έχει πράξει μέχρι τώρα».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.