.«Δεν με πτοούν οι απειλές»


«Δεν πρόκειται να υποκύψω σε οποιαδήποτε τρομοκρατία, δεν με πτοούν οι απειλές», τόνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης μιλώντας απόψε στο δελτίο ειδήσεων του Mega, κληθείς να σχολιάσει τη φραστική επίθεση που δέχτηκε αργά το απόγευμα από υποστηρικτές της κατάληψης της βίλας Αμαλία και ενώ συνόδευε τα 2 παιδιά του 7 και 2,5 ετών.
Μιλώντας νωρίτερα σε συνεργάτες, ο Δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι ο ίδιος δέχεται τη διαμαρτυρία, αλλά δεν δέχεται τέτοια πράγματα να συμβαίνουν μπροστά στην οικογένεια του και τα παιδιά του.
Ο Δήμαρχος επισκεπτόταν ιδιωτικά την Τεχνόπολη και την εκδήλωση "Χριστουγεννιάτικη ιστορία" μαζί με τα δύο του κοριτσάκια και ενώ ενημερωνόταν από τον διευθύνοντα σύμβουλο Κώστα Μπιτζανη για τα εγκαίνια του νέου βιομηχανικού μουσείου της Αθήνας, στις 27 Ιανουαρίου. 
Λίγο πριν αποχωρήσει δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από ομάδα περίπου 15 νεαρών που δεν δίστασαν μπροστά στα παιδιά του, να απειλήσουν τη ζωή του.
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί, μιλώντας στον Αθήνα 984, ο κ. Καμίνης αναφερόμενος στη βίλα Αμαλία επεσήμανε την ανάγκη ανακατάληψης των δημόσιων χώρων.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.