.Ένταση στη Βουλή ανάμεσα στον Χρ. Μαρκογιαννάκη και τη Ζ. Κωνσταντοπούλου


Ένταση δημιουργήθηκε στη Βουλή κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις δημόσιων οργανισμών και φορέων όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέβηκε στην έδρα και πήρε την πρόταση για ονομαστική ψηφοφορία που είχε καταθέσει νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έντονη αντίδραση του προεδρεύοντος του Σώματος Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης κάλεσε την κ. Κωνσταντοπούλου να επιστρέψει το έγγραφο τονίζοντας ότι από τη στιγμή που κατατίθεται ένα έγγραφο είναι της Βουλής και δεν έχει δικαίωμα κανείς να το πάρει πίσω.

«Δεν τίθεται θέμα υπεξαίρεσης εγγράφου»,σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης ενώ ο κ. Μαρκογιαννάκης επέμεινε ότι πρέπει να επιστραφεί αμέσως στο προεδρείο το έγγραφο και αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να προσθέσει και άλλο άρθρο για ονομαστική ψηφοφορία, να το καταθέσει συμπληρωματικά.

Παράλληλα ο κ. Μαρκογιαννάκης αρνήθηκε να δώσει το λόγο στην κ. Κωνσταντοπούλου τονίζοντας ότι αν δεν επιστρέψει το έγγραφο θα αναγκαστεί να την εγκαλέσει στην τάξη και θα λάβει πειθαρχικά μέτρα.

Στο σημείο αυτό παρενέβη πυροσβεστικά και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης προτείνοντας να σταματήσει εκεί το θέμα.

Ο κ. Λαφαζάνης εξήγησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απλώς ήθελε να συμπληρώσει ένα ακόμα άρθρο στην ονομαστική ψηφοφορία.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.