.Νέα στοιχεία για την επίθεση Στρατούλη


Ηχητικό ντοκουμέντο από συγκέντρωση ατόμων που φέρονται ως μέλη της Χρυσής Αυγής μετέδωσε το BBC. Ο ομιλητής, ο οποίος σύμφωνα με το σταθμό φέρεται να είναι ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός, αναφέρεται ειρωνικά στην πρόσφατη επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη.
Όπως ακούγεται να λέει: «Θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσηίς Αυγής που είναι μόνο για φωνές και μαγκιές. Τρεις από αυτούς τον χτυπούσαν για μισή ώρα χωρίς να του κάνουν ένα καρούμπαλο στο κεφάλι, χωρίς να του σπάσουν καν τα γυαλιά», φέρεται να λέει μεταξύ άλλων ο ομιλητής.
Η ομιλία γίνεται δεκτή από το ακροατήριο με γέλια και χειροκροτήματα. Σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο για νέα συκοφαντική επίθεση εναντίον της και ξεκαθαρίζει ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση Στρατούλη.
«Το δημοκρατικό φρόνημα και σθένος του λαού μας δεν κάμπτεται και θα νικήσει τους τρομοκράτες της ακροδεξιάς και του νεοφασισμού», τονίζεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που αναφέρεται σε "ντοκουμέντο του ραδιοφώνου του BBC", σχετικά με την πρόσφατη επίθεση στον βουλευτή του κόμματος Δημήτρη Στρατούλη.
«Όπως αποτυπώνεται από το ντοκουμέντο του ραδιοφώνου του BBC, επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Στρατούλη, ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:
«Η προκλητικά κυνική ομολογία στελέχους της Χρυσής Αυγής ότι τρεις φασίστες - τραμπούκοι ήταν αναποτελεσματικοί στην δολοφονική επίθεσή τους εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποκαλυπτική του τρόπου δράσης της νεοναζιστικής οργάνωσης. 
Αλήθεια η κυβέρνηση, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πόσο εγκλωβισμένοι είναι στη λογική της "συγκατοίκησης"» με τη Χρυσή Αυγή για να παρακολουθούν απαθείς τη δράση της;».
Από την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή, τονίζει ότι «έχει ξεκαθάρισει ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση Στρατούλη, ο οποίος είναι ήδη κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση. Οι νέες απόπειρες συκοφάντησης του Κινήματός μας είναι φαιδρές, ανυπόστατες και έχουν κάνει το πανελλήνιο να γελάει».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.