.Ξεκίνησε η σύνοδος που θα καθορίσει την οικονομική πολιτική της Κίνας για το 2013


Τα κορυφαία στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, ξεκίνησαν το Σάββατο τις εργασίες της συνόδου για τη ρύθμιση της οικονομικής πολιτικής της χώρας για το 2013, ένα μήνα αφότου εξελέγησαν οι νέοι ηγέτες της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας του κόσμου.

Η ετήσια Κεντρική Οικονομική Διάσκεψη είναι ένα από τα πιο σημαντικά οικονομικά γεγονότα για την Κίνα και αναμένεται να καθορίσει τους οικονομικούς στόχους, καθώς επίσης να δώσει τις απαραίτητες κατευθυντήριες γραμμές για τις οικονομικές πολιτικές των νέων ηγετών.

Η σύνοδος είναι ταυτόχρονα η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του νέου ηγέτη της Κίνας, Σι Ζιπίνγκ, να αφήσει το στίγμα του και να σκιαγραφήσει τα βασικά οικονομικά σχέδια για το 2013.

Σε αυτά τα σχέδια περιλαμβάνονται οι στόχοι για την οικονομική ανάπτυξη, καθώς και μια σειρά από μέτρα που αφορούν το δημοσιονομικό έλλειμμα, τη φορολογική πολιτική σε μια χώρα με πολύ μεγάλο φορολογικό εύρος, καθώς και την αστικοποίηση.

Η σύνοδος αναμένεται επίσης να δώσει απαντήσεις για το κατά πόσο ο νέος ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος θα σπάσει το κρατικό οικονομικό μοντέλο του προκατόχου του, ωθώντας την Κίνα προς μεγαλύτερες ιδιωτικοποιήσεις. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.