.Ευαγγ. Βενιζέλος: "Ανάγκη γα απομείωση του χρέους"


Την ανάγκη να υπάρξει απομείωση του χρέους επισημαίνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς, όπως λέει, χωρίς αυτή δεν θα έχει νόημα η επιμήκυνση του χρόνου προσαρμογής.

Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει θετική την παράγραφο που μπήκε στο κείμενο των συμπερασμάτων για την Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής, τονίζει όμως πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος εδώ και 3,5 μήνες σε συζητήσεις 

και πως θα έπρεπε να είχε υπάρξει μια ουσιαστική πολιτική διαπραγμάτευση: "Πολιτική διαπραγμάτευση δεν σημαίνει χάρη ή έκπτωση, δεν σημαίνει απόκλιση από οικονομικά κριτήρια. 

Αντίθετα σημαίνει ότι μετακινούμαστε από μια απλή αριθμητική προσέγγιση σε μια κατά κυριολεξία οικονομική προσέγγιση" τονίζει ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος και επαναλαμβάνει πως στηρίζει την κυβέρνηση και πως υπάρχει μια ενιαία στάση με το ΠΑΣΟΚ "να λειτουργεί ως εγγυητής μιας ολόκληρης στρατηγικής".

Ο κ. Βενιζέλος εκτιμά πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα να περάσουν τα μέτρα από την ΚΟ του κόμματός του ενώ για τη υπόθεση με λίστα Λαγκάρντ κάνει λόγο για προσπάθειες στοχοποίησής του και επισημαίνει πως κάποιοι επιχείρησαν να χρεώσουν στο ΠΑΣΟΚ αδράνεια ως προς την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.