.Αλ. Τσίπρας: Η λιτότητα δεν αποτελεί λύση


Για τον κίνδυνο «κοινωνικού ολοκαυτώματος» στην Ελλάδα, που θα απειλήσει και την Ευρώπη,  αν το νέο πακέτο «σκληρών και βάρβαρων μέτρων έρθει στην Βουλή, υπερψηφιστεί και υλοποιηθεί», προειδοποίησε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ από το Βερολίνο, μετά τη συνάντηση που είχε στο Κοινοβούλιο με την αντιπρόεδρο της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke) και υπεύθυνη του κόμματος για την Οικονομία, Ζάχρα Βάγκενκνεχτ. 

Κάλεσε δε τον ελληνικό λαό «να σηκώσει το βάρος στα χέρια του, να αντιδράσει σε αυτό το πακέτο μέτρων και να διεκδικήσει μια συνολική, ευρωπαϊκή λύση στο ευρωπαϊκό πρόβλημα».

Ο κ. Τσίπρας τόνισε για μια ακόμη φορά ότι «η λιτότητα δεν αποτελεί λύση», αλλά είναι μόνο η συνταγή η οποία «ανοίγει τον πάτο του βαρελιού» και την οποία, πρόσθεσε, 
αν συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε, «είναι βέβαιο ότι δεν θα επιστρέψουμε ποτέ τα χρήματα που δανειζόμαστε από τους Ευρωπαίους φορολογούμενους». 

«Η δυνατότητα για μια άλλη ευρωπαϊκή λύση στο πρόβλημα του Νότου ανοίγει μέσα από τον αγώνα του λαού μας να ακυρώσει αυτά τα βάρβαρα μέτρα», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.