.Επαφές Σαμαρά με Ευρωπαίους ηγέτες


Σειρά επαφών με Ευρωπαίους ηγέτες θα έχει το αμέσως προσεχές διάστημα ο πρωθυπουργός, σε μια προσπάθεια να πείσει για την αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης στην προώθηση των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων και την προσήλωση της ελληνικής κυβέρνησης στην εφαρμογή του προγράμματος και την τήρηση των δεσμεύσεων της χώρας. Η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο προγραμματίστηκε για τις 24 Αυγούστου. 
Δύο ημέρες νωρίτερα ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί στην Αθήνα με τον Πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ. Μετά το Βερολίνο σειρά έχει το Παρίσι, όπου ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με το Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.
Η ελληνική κυβέρνηση επενδύει ιδιαίτερα στη συνάντηση των δυο ανδρών, καθώς θεωρεί, πως υπάρχουν κοινές απόψεις σε σειρά θεμάτων για το μέλλον της Ευρώπης.

Ο πρωθυπουργός σχεδιάζει να επισκεφθεί και την Φρανκφούρτη για συνομιλίες με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, χωρίς ακόμη να έχει συμφωνηθεί ημερομηνία.
Επίσης σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, ενδέχεται να μεταβεί και στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.