.Αντ. Σαμαράς: Θα διαψεύσουμε όσους ποντάρουν στην έξοδο από το ευρώ


Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, εντός και εκτός συνόρων, ότι η Ελλάδα θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και θα εξέλθει της κρίσης, έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Πολύ σύντομα όλοι αυτοί, εντός και εκτός της Ελλάδας, που ποντάρουν στην έξοδο της χώρας από το ευρώ υπονομεύοντας τις προσπάθειές μας και αδιαφορώντας για τις θυσίες του ελληνικού λαού θα διαψευστούν. 

Και θα τους διαψεύσουμε με έργα όχι με λόγια» τόνισε ο πρωθυπουργός σημειώνοντας ότι πολύ σύντομα θα έχει αποκατασταθεί το μεγάλο ζητούμενο της αξιοπιστίας της χώρας. «Και όταν αποκατασταθεί αυτό, θα αλλάξει και την ψυχολογία τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στις παγκόσμιες αγορές, εντός και εκτός Ελλάδος».

Παντελώς αντίθετος με το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, δήλωσε ο επικεφαλής του Γιουρογκρούπ Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σημειώνοντας ότι αυτό ενέχει τεράστιους κινδύνους για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και προσθέτοντας πως όλοι εκείνοι που μιλούν για το ζήτημα προκαλούν ζημιά.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της επιμήκυνσης του ελληνικού οικονομικού προγράμματος, 
ο κ. Γιούνκερ υπογράμμισε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την έκθεση της τρόικας, σημειώνοντας ότι τα μέτρα που θα ληφθούν πρέπει να είναι αξιόπιστα και επαληθεύσιμα και προσθέτοντας ότι δεν πρέπει να επιβαρυνθούν περαιτέρω οι χαμηλόμισθοι, αλλά να συμβάλλουν περισσότερο άλλες κοινωνικές ομάδες.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.