.Νίκες για Κέρκυρα, Ξάνθη, Λεβαδειακό

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Κέρκυρα, που επικράτησε του Πανιωνίου στο νησί των «Φαιάκων» 1-0 με γκολ του Κόντου στο 14΄ στο πλαίσιο της εμβόλιμης 6ης αγωνιστικής, παρότι από το 70ό λεπτό έπαιξε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Καρντόζο.

 Την 4η νίκη της σημείωσε η Ξάνθη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, αφού σε εξ αναβολής αγώνα της 6ης ημέρας που έγινε στα Πηγάδια επικράτησε 2-1 της Καλλονής, η οποία υπέστη την 2η φετινή ήττα της. Για την Ξάνθη σκόραραν οι Σολτάνι στο 13΄ και Κλέιτον με πέναλτι στο 20΄, το οποίο κέρδισε ο Καπετάνος από τον Πιπίνη και για τους φιλοξενούμενους ο Βαλιός στο 52΄. Στη φάση του πέναλτι της Ξάνθης αποβλήθηκε ο Πιπίνης με 2η κίτρινη κάρτα, αφού είχε δεχτεί μία ακόμη στο 14΄.

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και δεύτερη συνολικά σε 11 ματς πέτυχε ο Λεβαδειακός στους «Ζωσιμάδες»,
 όπου συνέτριψε με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε εξ αναβολής αναμέτρηση (6η αγωνιστική) της Σούπερ Λίγκας. Ο Τομάς στο 38΄, ο Μάντζιος στο 43΄,68΄ και ο Μιλοσάβλιεβ στο 61΄ ήταν οι σκόρερ των «πρασίνων».

Μετά από δύο σερί νίκες ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα του τη Βέροια (0-0), στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης (6η αγωνιστική) της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα της Ημαθίας έμεινε για 5ο ματς χωρίς νίκη (2 ήττες, 3 ισοπαλίες).

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.