.Απομακρυνόμαστε σιγά, σιγά από την κρίση

«Η σημερινή επίσημη ανακοίνωση του πλεονάσματος πιστοποιεί τη μεγάλη στροφή που πετυχαίνει η ελληνική οικονομία χάρη στις θυσίες όλων των Ελλήνων. Απομακρυνόμαστε σιγά, σιγά απο την κρίση και θεμελιώνουμε το μέλλον της νέας Ελλάδας». 
Αυτό τόνισε σε δήλωση του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με αφορμή και τις επίσημες ανακοινώσεις της Eurostat για το πρωτογενές πλεόνασμα. 
Εν τω μεταξύ, ο υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό, επισήμανε ότι μετά απο τέσσερα πολύ δύσκολα χρόνια η Ελλάδα στάθηκε στα πόδια της και ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Παράλληλα υπογράμμισε με αφορμή την τοποθέτηση του εκπροσώπου της Κομισιόν, πως η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους θα ξεκινήσει τονίζοντας οτι σημασία έχει οτι πετύχαμε το πρωτογενές πλεόνασμα και πηγαίνουμε πολύ καλά και όλα τα άλλα προβλέπονται σε συμφωνίες που έχουν γίνει μέχρι τώρα.
Εν τω μεταξύ, ο υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό, επισήμανε οτι μετά απο 4 πολύ δύσκολα χρόνια η Ελλάδα στάθηκε στα πόδια της
Ερωτηθείς σχετικά με δήλωση αξιωματούχου της Κομισιόν για την λήξη των συζητήσεων για το χρέος στο β' εξάμηνο του 2014, ο κ. Στουρνάρας είπε: «Θα ξεκινήσει η συζήτηση και θα δούμε πότε θα τελειώσει. Σημασία έχει ότι πετύχαμε το πρωτογενές πλεόνασμα. Όλα τα άλλα, είναι κανονισμένα στις συμφωνίες που έχουμε κάνει»

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.