.Τεταμένο κι πάλι το κλίμα στην πλατεία Συντάγματος


Τεταμένο κι πάλι το κλίμα στην πλατεία Συντάγματος με την αστυνομία, κάνοντας χρήση χημικών, να εμποδίζει σχολικούς φύλακες και καθηγητές να πλησιάσουν στο υπουργείο Οικονομικών όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη-τρόικας για απολύσεις και διαθεσιμότητα. Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ περιφρουρούν το υπουργείο Οικονομικών.
Ένταση σημειώθηκε και νωρίτερα μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας η οποία έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών απωθώντας τους σχολικούς φύλακες και τους καθηγητές και εμποδίζοντάς τους να πλησιάσουν στο υπουργείο Οικονομικών.

Αντιμέτωπος με ομάδα διαδηλωτών βρέθηκε στην πλατεία Κολωνακίου ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος. Εκπαιδευτικοί, σχολικοί φύλακες και δημοτικοί αστυνομικοί σε διαθεσιμότητα, συνομίλησαν για περισσότερη από μισή ώρα με τον κ. Γιακουμάτο, ο οποίος πάντως διέψευσε κατηγορηματικά ότι έπεσε θύμα προπηλακισμού.

 
"Και ξύλο να μου ρίχνανε, όμως, θα είχαν δίκιο. Τους εξαπατήσαμε, τους κοροϊδέψαμε, τους διαβεβαιώσαμε ότι δεν θα απολυθεί κανείς", είπε πριν από λίγο ο βουλευτής σε δημοσιογράφους, στη Βουλή.
Το πρωί, οι διαδηλωτές ήρθαν αντιμέτωποι με την αστυνομία έξω που ενεπλάκησαν σε επεισόδια τα ξημερώματα στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με την ατζέντα σήμερα των διαπραγματεύσεων με την τρόικα να περνά στα θέματα των απολύσεων και της διαθεσιμότητας.
Εφεδρικό πακέτο μέτρων, αν οι δικαστικές αποφάσεις ανατρέψουν το δημοσιονομικό σχεδιασμό, απαιτεί η τρόικα, σύμφωνα με τα ΝΕΑ. Επιμένει στην πλήρη απελευθέρωση της αγοράς των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και του γάλακτος. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.