.Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1, Πανθρακικός-Καλλονή 2-0, Παναιτωλικός-Πλατανιάς 3-0 και Ξάνθη-ΟΦΗ 2-1

 Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος του ΠΑΟΚ με 1-1 στο Περιστέρι στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, καθώς δεν κατόρθωσε να διαφυλάξει το γκολ του Παπαδόπουλου από το 26ο λεπτό «λυγίζοντας» στην πίεση του «Δικέφαλου» στην επανάληψη και δεχόμενος την ισοφάριση στο 90΄ από τον Τζαβέλλα.

Ο Πανθρακικός νίκησε 2-0 την Καλλονή στην Κομοτηνή, σε αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Τα τέρματα που χάρισαν το «τρίποντο» στους Θρακιώτες σημείωσαν οι Κάσες (54΄) και Χρήστου (76΄). Η ΑΕΛΚ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φαρία στο 70΄.

Με νίκη συνέχισε την πορεία στη Σούπερ Λίγκα ο Παναιτωλικός, που επικράτησε του Πλατανιά Χανίων στο Αγρίνιο με 3-0 σε αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Θεοδωρίδης (40΄), Μπόγιοβιτς (60΄) και Καμαρά (67΄).

Σπουδαία νίκη πήρε η Ξάνθη στα Πηγάδια από τον ΟΦΗ τον οποίο νίκησε με 2-1 για την 16η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και κατάφερε να διατηρηθεί στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. 

Η Ξάνθη έφθασε τις 7 νίκες στο πρωταθλημα, εκ των οποίων οι 6 εντός έδρας, ενώ οι Κρητικοί γνώρισαν την 6η ήττα τους, όλες μακριά από το Ηράκλειο. Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Κάλβο, ο οποίος μήκε ως αλλαγή και μέσα σε 8 λεπτά σκόραρε δύο φορές (55΄ και 62΄). Ο ΟΦΗ μείωσε στο 76΄ με τον Κουτσιανικούλη, ο οποίος όμως αποβλήθηκε πέντε λεπτά αργότερα (81΄ για διαμαρτυρία).

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.