.ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΠΟΨΕ Η ΦΛΟΓΑ...

Στη ρωσική αντιπροσωπεία θα παραδοθεί αύριο η Φλόγα, προκειμένου να ξεκινήσει επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Σότσι 2014».
Απόψε η Φλόγα ...
θα διανυκτερεύσει στην Ακρόπολη, οπότε και θα ολοκληρωθεί επίσημα  η 6η ημέρα της Λαμπαδηδρομίας, που διοργανώνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Τη Φλόγα στον Ιερό Βράχο θα ανεβάσει ο γενικός γραμματέας της ΕΟΕ, Μανώλης Κατσιαδάκης, και θα ανάψει το βωμό, με το σύμβολο του Ολυμπισμού να στέλνει τα διαχρονικά του μηνύματα για ειρήνη, συναδέλφωση και αλληλεγγύη, από το πιο ιστορικό σημείο της Αθήνας και της Ελλάδας.

Το ταξίδι της Φλόγας προς την πρωτεύουσα ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής από τα Τρίκαλα, στη συνέχεια πήγε στην Καρδίτσα, όπου η υποδοχή ήταν αποθεωτική από χιλιάδες κατοίκους της πόλης. Μετά πέρασε από την Αμφισσα, τους Δελφούς και την Αράχωβα, στον Παρνασσό και τελευταία στάση της Λαμπαδηδρομίας πριν από την Αθήνα, ήταν η Λιβαδειά.

Η «αυλαία» θα πέσει αύριο το απόγευμα με την τελετή Παράδοσης της Φλόγας στη ρωσική αντιπροσωπεία στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Η τελετή θα ξεκινήσει στις 17:00.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.