.«Παγώνει» η αποπομπή Κικίλια


«Παγώνει» προς το παρόν, σύμφωνα με πληροφορίες, η απομάκρυνση του διοικητή του ΟΑΕΔ, Ηλία Κικίλια, την οποία ζήτησε μέσω επιστολής ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ωστόσο, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου η αντικατάσταση του κ. Κικίλια θεωρείται ειλημμένη απόφαση. 
Εν τω μεταξύ, το μεσημέρι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου με τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη αλλά και του Χρήστου Πρωτόπαπα με τον Δημήτρη Χατζησωκράτη, στην οποία συμφώνησαν στη μη απομάκρυνση του διοικητή.

Σύμφωνα με πηγές από την Ιπποκράτους, το θέμα με τον κ. Κικίλια δημιουργήθηκε όταν το πρωθυπουργικό γραφείο ζήτησε την απομάκρυνση δύο διευθυντών του ΟΑΕΔ και ο κ. Κικίλιας αρνήθηκε επισημαίνοντας ότι δεν προχωρά σε απομακρύνσεις με κομματικά κριτήρια.

Την έντονη δυσφορία με την απόφαση απομάκρυνσης εκφράζουν ηγετικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ, επισημαίνοντας ότι το θέμα δεν ετέθη στην τελευταία σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, πλην όμως τους διεμηνύθη αρμοδίως από το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ εξέφρασαν τη διαφωνία τους, καθώς η επιλογή Κικίλια ήταν πρόταση της ΔΗΜΑΡ. 

Αυτή την ώρα, είναι σε εξέλιξη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ προγραμματισμένη συνάντηση για την αντιμετώπιση της ανεργίας, με τη συμμετοχή του κ Κικίλια και των κ. Κουτρουμάνη, Κουκουλόπουλου και Πρωτόπαπα.
Εν τω μεταξύ, την έντονη αντίδρασή του εκφράζει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» που κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Κικίλια, υποστηρίζοντας ότι προχωρά σε κομματικές προσλήψεις με αδιαφανείς διαδικασίες.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «παραπλανητικές εντυπώσεις» που «υπονομεύουν την προσπάθεια να αναληφθούν οι αναγκαίες πρωτοβουλίες για την ανάσχεση της ανεργίας» και καταλήγει: 
«Είναι εξοργιστικό το γεγονός ότι κάποιοι κύκλοι, επιδεικνύοντας, το λιγότερο, κοινωνική αναλγησία, επιχειρούν να εμφανίσουν το πρόγραμμα ανάσχεσης της ανεργίας ως "ρουσφέτι". Ντροπή τους!».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.