.Τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ κυριάρχησαν στη συνάντηση Βενιζέλου - Παπανδρέου


Συνάντηση που διήρκεσε περίπου 50 λεπτά είχαν σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, με πρωτοβουλία του κ. Βενιζέλου.

Ο τέως και ο νυν Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσαν για τα διαμειφθέντα στη συνάντηση με χωριστές ανακοινώσεις, από τις οποίες προκύπτει διαφορετική προσέγγιση στο θέμα, που δημιουργήθηκε σχετικά με τα οικονομικά του Κινήματος, ύστερα από τις διαρροές, τις οποίες ο κ. Παπανδρέου θεώρησε ότι προέρχονται από ανθρώπους που δεν είναι άσχετοι με το ΠΑΣΟΚ, τους οποίους, μάλιστα, απείλησε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Από την πλευρά του κ. Βενιζέλου, αναφέρεται ότι στη συνάντηση συζητήθηκαν τουλάχιστον τέσσερα θέματα, από τα οποία ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε μόνο στο ένα, αυτό της οικονομικής διαχείρισης.

Ο κ. Βενιζέλος κάνει λόγο για την οικονομική διαχείριση της περιόδου 2003-2011, η οποία αρχίζει επί ηγεσίας Κώστα Σημίτη. 

Από την πλευρά του, ο κ. Παπανδρέου κάνει λόγο για «γνωστές δανειακές υποχρεώσεις του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα» και οι οποίες ανέρχονται σε, περίπου 110 εκ. ευρώ, ενώ ο κ. Βενιζέλος τις «ανεβάζει» στα 116,5 εκ. ευρώ.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.