.Πάνω από 100 εκατ. ευρώ οι ετήσιες απολαβές Μπέκαμ, Μέσι, Ρονάλντο


Ενας από τους ελάχιστους χώρους που δεν έχει πλήξει η διεθνής οικονομική κρίση, εξακολουθεί να παραμένει το ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα της τεράστιας απήχησης που έχει σε όλα τα στρώματα του πληθυσμού, αποτυπώνονται με εντυπωσιακούς αριθμούς, στις αμοιβές των κορυφαίων του είδους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με σχετική έρευνα του γαλλικού περιοδικού «France Football» για τους πλουσιότερους ποδοσφαιριστές την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, προκύπτει ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ, οι τρεις πρώτοι στον κατάλογο, θα εισπράξουν 101 εκατομμύρια ευρώ! 

Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, που επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν και ο οποίος εισπράττει σε ετήσια βάση 1,7 εκ. ευρώ ως τακτικές απολαβές, 1,3 εκ. ευρώ ως πριμ και περίπου 33 (!) εκατομμύρια ευρώ από διαφημίσεις και ειδικές συνεργασίες. 

Λίγο πιο... χαμηλά, βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, που κερδίζει αντίστοιχα, 12,5 εκ. ευρώ, 500.000 ευρώ και 22 εκ. ευρώ, ενώ ο τρίτος της «παρέας», είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ετήσια έσοδα 13 εκ. ευρώ, 500.000 ευρώ και 16,5 εκ. ευρώ.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.