.Έντονη αντιπαράθεση στη Βουλή με αφορμή το αγροτικό


Σε υψηλούς τόνους διεξήχθη η συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως στη Βουλή σε επίπεδο αρχηχών για τα αγροτικά προβλήματα. 

Μέτρα βραχυπρόθεσμης, άμεσης απόδοσης αλλά και μακροπρόθεσμης στήριξης των αγροτών ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 

Στο επίκεντρο του κυβερνητικού σχεδιασμού, έτσι όπως τον παρουσίασε στη Βουλή ο πρωθυπουργός, είναι η ενθάρρυνση της αγροτικής επιχειρηματικότητας, η εξάλειψη των στρεβλώσεων που δημιουργεί εμπόδια στο εμπόριο των αγροτικών προϊόντων και η απαλλαγή από επιβαρύνσεις κατά τη διαδικασία κυρίως της παραγωγής.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, παρέθεσε σειρά προτάσεων, τις οποίες όπως τόνισε, η κυβέρνηση δεν τολμά να υλοποιήσει. 

Το ΠΑΣΟΚ εγγυάται την σταθερότητα, ανέφερε στην δευτερολογία του ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα ότι ασεβεί θεσμικά κατά του κοινοβουλευτικού συστήματος με αλαζονική στάση. Θα ήταν βολικό να μείνουμε μακριά από τα πράγματα, δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης.

Οι νόμοι της καπιταλιστικής ανάπτυξης, είναι εκείνοι που «φτωχοποιούν» τους αγρότες και εγκυμονούν τον μαρασμό του αγροτικού κόσμου, ανέφερε η Αλέκα Παπαρήγα. 

Την «έναντι οιουδήποτε τιμήματος επιστροφή στην εθνική αγροτική παραγωγή» πρότεινε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.