.Βενιζέλος: Εμπνευστής της πολιτικής σκευωρίας ο Τσίπρας


Σκληρή κριτική προς τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με αιχμή τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα της υπόθεσης της «λίστας Λαγκάρντ», άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, χαρακτηρίζοντάς τον «εμπνευστή» και «αυτουργό» της «πολιτικής σκευωρίας».

 Μιλώντας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος και αναφερόμενος στις χτεσινές εξελίξεις στην έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων 

για την υπόθεση, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλες δυνάμεις που κατέθεσαν πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής Επιτροπής, δηλαδή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να είχαν σπεύσει να αποσύρουν τις προτάσεις τους.

 Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι αύριο, στη Βουλή, «λήγει και τυπικά η προσπάθεια του πολιτικού ρεσάλτο», ενώ αναφερθείς στις δηλώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, 

ανέφερε ότι τον εντυπωσίασε το «πολιτικό θράσος» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, «που αντί να πάρει πίσω την πρόταση, είπε το αμίμητο ότι αυτοενοχοποιούμαι επειδή γίνεται συζήτηση για τις κάλπες και ότι είμαι όμηρος του κ. Σαμαρά, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε πει ότι ο κ. Σαμαράς είναι όμηρος δικός μου».

 «Ο κ. Τσίπρας που συκοφαντεί, συνομωτεί και σκευωρεί και στρέφεται κατά ενός στόχου, κατηγορεί τώρα το στόχο ότι αυτοενοχοποιείται», πρόσθεσε.  

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.