.Εύθραυστες ισορροπίες


«Έχουμε μια γεμάτη εβδομάδα μπροστά μας», δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, μετά την πολύωρη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό, με αντικείμενο το πολυνομοσχέδιο για τα νέα μέτρα και τον προϋπολογισμό. Μεθαύριο Κυριακή, στη μία μετά το μεσημέρι, συγκαλείται η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, το απόγευμα της Δευτέρας, θα αποφασιστεί η στάση που θα κρατήσει η ΔΗΜΑΡ, ενόψει της ψηφοφορίας στη βουλή. 
Αναβρασμός επικρατεί στο εσωτερικό της κυβέρνησης και στα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενόψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου για τα μέτρα στη Ολομέλεια της Βουλής, την Δευτέρα, και της συζήτησης του προϋπολογισμού που ξεκινά αύριο στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.
Το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με τους δύο κυβερνητικούς εταίρους, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή, προκειμένου να ψηφιστεί το πακέτο μέτρων με τις λιγότερες απώλειες, καθώς υπάρχουν βουλευτές οι οποίοι δηλώνουν πως δεν θα τα ψηφίσουν. 

Η απόφαση για τη στάση της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Βουλή θα ληφθεί στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής τη Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα.

Η κατάσταση που διαμορφώνεται στο πολιτικό σκηνικό για το νέο πακέτο μέτρων, θα βρεθεί στο επίκεντρο της ομιλίας του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η οποία θα συνεδριάσει το απόγευμα της Κυριακής.
Επιχείρηση αποπροσανατολισμού θεωρούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τη συζήτηση αναφορικά με τους συσχετισμούς στη Βουλή, ενόψει της επικείμενης ψηφοφορίας για το πακέτο των νέων μέτρων.
Την καταψήφιση των μέτρων ζητά η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, και γνωστοποιεί ότι θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.