.Ευ. Βενιζέλος: Τώρα είναι η ώρα της εθνικής αντεπίθεσης


Υπάρχει νέα αφετηρία, είναι η ώρα της ?αντεπίθεσης? για τη χώρα, εμείς εδώ θα διαμορφώσουμε, τώρα, με κάθε λεπτομέρεια, αυτή τη νέα αφετηρία», τόνισε αποτιμώντας τα αποτελέσματα του Eurogroup, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην εν εξελίξει κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της Πολιτικής Γραμματείας και της Οργανωτικής Γραμματείας, με τη συμμετοχή των υπευθύνων περιφερειακής ανασύστασης και των γραμματέων των Τομέων του Κινήματος, στην Ιπποκράτους.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «η πρωτοβουλία των κινήσεων για την εθνική αντεπίθεση ανήκει στην ελληνική κοινωνία» και ότι «το πρώτο εξάμηνο του 2013 θα είναι ένα πολύ δύσκολο εξάμηνο, αλλά το 2013 είναι και ο χρόνος της ?στροφής?, ο χρόνος του πρωτογενούς πλεονάσματος, ο χρόνος που θα μπούμε στον δρόμο της εξόδου από την κρίση».

Σχετικά με τις χτεσινές αποφάσεις, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι οι λεπτομέρειες έχουν τη σημασία τους, ωστόσο «το κρίσιμο είναι η μεγάλη εικόνα που είναι αναμφίβολα θετική», και πως εναπόκειται τους πολίτες να αξιοποιηθεί αυτό το πλαίσιο και να οργανωθούν οι εσωτερικές προϋποθέσεις της ανάκαμψης.

Επιπλέον, είπε ότι πρέπει σήμερα να σταλεί το μήνυμα προς την κοινωνία πως οι θυσίες της πιάνουν τόπο και πως το ΠΑΣΟΚ «είναι εδώ με αυτοπεποίθηση, με συνείδηση των δυσκολιών και ξέρει να κλείνει τα μάτια και τα αυτιά, όταν το περιπαίζουν και το απαξιώνουν οι εργολάβοι της αποδιάρθρωσης του πολιτικού συστήματος και το κόμμα της δραχμής».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.