.Αρνητική η ΔΗΜΑΡ - Τηλεφωνικές επικοινωνίες


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό είχε απόψε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο οποίος παραμένει αμετακίνητος στις αρχικές του θέσεις για τα εργασιακά παρά τις βελτιωτικές μεταβολές που έχουν γίνει. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ κατά τη οποία αποφασίστηκε να μην υπάρξει καμία θετική ανταπόκριση στις νέες προτάσεις για τα εργασιακά. 
«Δεν μπλοφάρουμε και εγώ ο ίδιος δεν έχω μπλοφάρει ποτέ στη ζωή», φέρεται να δήλωσε κατά τη συνεδρίαση ο κ. Κουβέλης, δίνοντας το στίγμα των προθέσεών του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθήνα 984, στην Κ.Ο. αναφέρθηκαν από την ηγεσία του κόμματος πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Όλι Ρεν έχει υποστηρίξει ότι σε περίπτωση που δεν περάσει το πακέτο των εργασιακών εξαιτίας της επιμονής της ΔΗΜΑΡ, αρκεί να ψηφιστεί μόνο το πακέτο που αφορά τα δημοσιονομικά.
 Σε ανοιχτή γραμμή με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Φώτη Κουβέλη βρίσκεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος προκειμένου να επιτευχθεί δυνατόν και απόψε συμβιβαστική λύση στα εργασιακά και να εκταμιευθεί τάχιστα η επόμενη δόση.
"Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται" επισημάνθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος μίλησε επίσης τηλεφωνικά και με τον Φωτη Κουβελη. 

"Η ΚΟ της ΔΗΜΑΡ δεν μπορεί να ψηφίσει το πακέτο των εργασιακών" δήλωσε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Φώτης Κουβέλης στον κ. Βενιζέλο. Τόνισε ωστόσο ότι εφόσον υπάρξουν βελτιώσεις ενδεχομένως να αλλάξουν τα δεδομένα.
 Νωρίτερα, ο κ. Βενιζέλος επικοινώνησε με τον υπουργό επικράτειας Δημήτρη Σταμάτη μεταφέροντας του, συμβιβαστική πρόταση βάσει της οποίας θα θεσμοθετείται ρύθμιση που θα επιτρέπει την επέκταση των βασικών επιδομάτων που περιλαμβάνονται στην Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και σε όσους υπογράφουν ατομικές και επιχειρησιακές συμβάσεις.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.